Megyei foci

Ezekért a gólokért érdemes megyei meccsre járni!

Videós összeállításunkban az alsóbb ligák leglátványosabb áprilisi találatait válogattuk össze. Szavazzon: ön szerint melyik volt a legszebb?

Melyik megyei találat volt a legszebb áprilisban?

Patkás Gergő (Atletico Békéscsaba): 256
Németh Szabolcs (Ágfalva): 138
Hammer Milán (Miklósfa): 57
Szöllősi Tamás (Híd SC): 44
Medvegy György (Szarvas): 34
Sümegi Balázs (Tolna): 33
Mácsik Levente (Érsekvadkert): 24
Németh József (Celldömölk): 24
Horváth Tamás (Csapod): 13
Bonivárt Erik (Cered): 6
Pozsonyi László (Tapsony): 3
Vécsei Márk (Eger): 3

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

„Ha ezt a gólt Angliában lövik, hetekig ismétli az Eurosport!” – ilyen és ehhez hasonló kommentárok mellett kapunk videókat hétről-hétre az alsóbb ligák csapataitól az ott esett találatokról.

Honlapunk megyei oldalain folyamatosan közzétesszük a szemet gyönyörködtető amatőr gólokat, most viszont egy összeállításban a leglátványosabbat keressük.

Szavazzon: ön szerint melyik találat volt a legszebb áprilisban?

Március legszebb góljait
itt tudja megnézni!

1. Medvegy György (Szarvas)

A Békés megyei első osztályban a szarvasi Medvegy György kisodródott helyzetből szerzett hatalmas gólt a Békés elleni, idegenben megnyert meccsen.

2. Szöllősi Tamás (Híd SC)

Bács-Kiskunban a megye egyes gólkirályjelölt, Szöllősi Tamás ismét hallatott magáról: a Híd SC támadója fantasztikus ollózásból talált be. Érdemes megfigyelni, hogy a találat előtt úgy passzolgatnak a nagybaracskaiak, hogy a labda nem esik le a fűre.

3. Sümegi Balázs (Tolna)

A Tolna megyei kupában, a Tevel–Tolna (2-5) mérkőzésen a vendégek harmadik találata különösen szép lett: Sümegi Balázs távolról lőtt kapufás gólt.

4. Vécsei Márk (Eger)

A Heves megyei másodosztályban listavezető Eger játékosa, Vécsei Márk is a megyei kupában volt eredményes, méghozzá szabadrúgásból, a Domoszló ellen.

5. Bonivárt Erik (Cered)

A Nógrád megyei első osztályban a Cered meglepően sima, 4-0-s győzelemmel intézte el a Nőtincset. Bonivárt Erik remek sarkazásos találattal alakította ki a végeredményt.

6. Hammer Milán (Miklósfa)

Hammer Milán, a Zala megyei harmadosztályban szereplő Miklósfa SE játékosa a Szerdahely elleni, idegenbeli 2-2-s meccsen gondolt egy merészet, és a bal felsőbe lőtt.

7. Patkás Gergő (Atletico Békéscsaba)

Jó harminc méterről, jobbal lőtt hatalmas gólt Patkás Gergő, a Békés megyei harmadosztályú Atletico Békéscsaba futballistája a Doboz ellen 2-1-re elveszített mérkőzésen. A sereghajtó csabaiak játékosának találata bármelyik BL-összefoglalóba beférne.

8. Németh Szabolcs (Ágfalva)

Győr-Moson-Sopron megye bombázója, Szasza ismét lecsapott: az ágfalvi Németh Szabolcs hatalmas erejű bombagólt lőtt szabadrúgásból az éllovas Fertőrákosnak.

9. Pozsonyi László (Tapsony)

A Somogy megyei negyedosztály Déli-csoportjának harmadik és negyedik csapata, az Osztopán és a Tapsony találkozott, a hazaiak pedig egy korai góllal egészen a 85. percig vezettek. Ekkor azonban jött az osztály góllövőlistáját toronymagasan vezető Pozsonyi László, és egy hatalmas szabadrúgással mentett pontot csapatának.

10. Németh József (Celldömölk)

A Vas megyei első osztályban Németh József, a Celldömölki VSE játékosa szögletből talált be a Rábapatyi ellen 5-0-ra megnyert meccsen.

11. Mácsik Levente (Érsekvadkert)

A Nógrád megyei első osztály 17. fordulójában 1-0-s sikert aratott a Berkenye otthonában az Érsekvadkert. A vendégek egy bombagólnak köszönhetően örülhettek: Mácsik Levente 25 méterről tüzelt a kapu bal felső sarkába.

12. Horváth Tamás (Csapod)

A megye hármas Csapod a Sopronhorpács vendégeként lépett pályára. A hazaiak végeredményben 3-2-re múlták felül a csapodiakat. A találkozó legszebb találatát a vesztes fél jegyezte: egy bal oldali felfutás után Horváth Tamás a tizenhatoson belül kapott remek labdát, majd szépen lefordulva, nagy erővel lőtte ki a jobb felsőt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik