Megyei foci

Ezekért a gólokért érdemes megyei meccsre járni!

Videós összeállításunkban az alsóbb ligák leglátványosabb márciusi találatait válogattuk össze. Szavazzon: ön szerint melyik volt a legszebb?

Melyik megyei találat volt a legszebb márciusban?

Pintér József (Somogyvár): 211
Dóra János (FK 1899 Szeged): 122
Molnár Krisztián (Szécsény): 91
Milics Tamás (Botfa): 73
Csengő Tamás (Híd SC): 47
Orovecz Tamás (Csárdaszállás): 22
Szöllősi Tamás (Híd SC): 15
Bogdány Csaba (Nagyoroszi): 11
Virágh Krisztián (Somogyvár): 9
Illés Sándor (Börcs): 6

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

„Ha ezt a gólt Angliában lövik, hetekig ismétli az Eurosport!” – ilyen és ehhez hasonló kommentárok mellett kapunk videókat hétről-hétre az alsóbb ligák csapataitól az ott esett találatokról.

Honlapunk megyei aloldalain folyamatosan közzétesszük a szemet gyönyörködtető amatőr gólokat, most viszont egy összeállításban a leglátványosabbat keressük. Szavazzon: ön szerint melyik találat volt a legszebb márciusban?

1. Virágh Krisztián (Somogyvár)

A Somogy megyei másodosztály Északi-csoportjában a Somogyvár 7-0-ra győzte le a Balatonföldvárt – a többi közt ennek a szépségdíjas Virágh Krisztián-szabadrúgásnak köszönhetően.

2. Orovecz Tamás (Csárdaszállás)

A Békés megyei harmadosztályban a csárdaszállási Orovecz Tamás ezzel a gyönyörű szabadrúgással nyerte meg csapatának a Kamut elleni találkozót a hajrában (3-2).

3. Dóra János (FK 1899 Szeged)

Az FK 1899 Szeged rangadót nyert Mórahalmon a Csongrád megyei első osztályban (0-2). A találkozón a 38 esztendős támadó, Dóra János szerezte meg a vezetést a vendégeknek, méghozzá egy remek mozdulattal!

4. Szöllősi Tamás (Híd SC)

A Bács-Kiskun megyei első osztály második helyén álló Híd SC támadója, Szöllősi Tamás vezeti a góllövőlistát. A Kecel ellen mesterhármast szerzett (5-0), egyik gólja pedig különösen szépre sikerült.

5. Bogdány Csaba (Nagyoroszi)

Az Érsekvadkert csúnyán elbánt a Nagyoroszival a Nógrád megyei kupa első fordulójában. A 6-1-es vendégsikerrel végződő találkozó legszebb momentuma a hazaiak egy friss igazolásához, a korábban az NB I-ben is szerepet kapó Bogdány Csabához fűződik. A rutinos támadó szerezte a szépítőgólt.

6. Milics Tamás (Botfa)

Gyönyörű szabadrúgásgólt rúgott Milics Tamás, a Botfa játékosa a Zala megyei másodosztályban, de ez is kevésnek bizonyult a pontszerzéshez a KSE Várvölgy ellen (1-2).

7. Pintér József (Somogyvár)

Ismét Somogy megye, ismét Somogyvár: Virágh Krisztián után Pintér József lőtt szépségdíjas szabadrúgásgólt, csapata pedig 4-3-ra nyert a Zamárdi Petőfi SE ellen a megye kettőben.

8. Illés Sándor (Börcs)

Sikerrel tartotta otthon a három pontot a Rábapordány a Győr-Moson-Sopron megyei másodosztályban, a hazaiak 3-1-re múlták felül a börcsieket. A vendégek szépítő gólja Illés Sándor révén született: ahogy a videón is látható, a játékos közvetett szabadrúgást követően, legurítás után volt eredményes a tizenhatoson belülről.

9. Molnár Krisztián (Szécsény)

A Nógrád megyei első osztályban a Szécsény 2-2-et játszott a Nagybátony vendégeként. A mérkőzés nem bizonyult magas színvonalúnak, ám egy gyönyörű gólnak szemtanúi lehettek a találkozóra kilátogatók: Molnár Krisztián, a szécsényiek labdarúgója negyven méterről talált be.

10. Csengő Tamás (Híd SC)

Ismét Bács-Kiskun megye, ismét Híd SC: a tavaszi nyitányon Csengő Tamás bombagólja jelentett három pontot a nagybaracskai csapatnak a Kecskeméti LC ellen (1-0).

+1 Kerényi Márk (Bükkábrány)

Ez a gól is helyet kaphatott volna a szavazásunkban, kár, hogy a játékvezető nem adta meg: pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban, a Nagybarca–Bükkábrány (3-3) találkozón Kerényi Márk tekerése a hálótartó vasról pattant ki.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik