Megyei foci

Ezekért a gólokért érdemes megyei meccsre járni!

Videós összeállításunkban az alsóbb ligák leglátványosabb májusi találatait válogattuk össze. Szavazzon: ön szerint melyik volt a legszebb?

Melyik megyei találat volt a legszebb májusban?

Tóth László (Andráshida): 245
Penczer Zsolt (Aba-Sárvíz): 228
Györe Tibor (Tolnanémedi): 85
Böcz Antal (Gönyű): 61
Horváth Milán (Csesztreg): 49
Tóth Attila (Makó): 29
Tóth Tibor (Sajóbábony): 27
Sipos Zsolt (Hévíz): 24
Danczák Attila (Karancslapujtő): 17
Tóth István (KHTK): 11
Gábor Viktor (Csárdaszállás): 8
Molnár Krisztián (Szécsény): 8
Huttyán Attila (Patak): 6

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

„Ha ezt a gólt Angliában lövik, hetekig ismétli az Eurosport!” – ilyen és ehhez hasonló kommentárok mellett kapunk videókat hétről-hétre az alsóbb ligák csapataitól az ott esett találatokról.

Honlapunk megyei oldalain folyamatosan közzétesszük a szemet gyönyörködtető amatőr gólokat, most viszont egy összeállításban a leglátványosabbat keressük.

Szavazzon: ön szerint melyik találat volt a legszebb áprilisban? Voksolni június 19-én, pénteken délig lehet!

Március legszebb góljait itt tudja megnézni!

Április legszebb góljait itt tudja megnézni!


1. Györe Tibor (Tolnanémedi)

Az 53. percben félbeszakadt a Nagymányok II – Tolnanémedi harmadosztályú bajnoki mérkőzés Tolna megyében, mivel az egyik hazai játékos megütötte a játékvezetőt. Nem csak emiatt marad emlékezetes a találkozó: Györe Tibor, a vendég Tolnanémedi játékosa parádés gólt szerzett, amivel csapata megszerezte a vezetést.

2. Gábor Viktor (Csárdaszállás)

Szenzációs gól született a Békés megyei harmadosztályban: a bajnoki címet ünneplő Csárdaszállás játékosa, Gábor Viktor félpályás szóló után, körülbelül 22 méterről emelt a kapuba. Szép találat volt, érdemes megnézni! A gólt 2:17-től láthatják a videóban!

3. Horváth Milán (Femat Csesztreg SE)

A Zala megyei FC Napred Tótszentmárton – Femat Csesztreg (2-8) meccsen Horváth Milán gólja után maradt tátva a nézők szája.

4. Böcz Antal (Gönyű)

A Győr-Moson-Sopron megyei első osztályban Böcz Antal, a Gönyű játékosa a Jánossomorja elleni meccs negyvenedik percében egy bedobás után éles szögből kanyarított kapura, a labda pedig a jobb felsőben kötött ki.

5. Tóth Attila (Makó)

A Csongrád megyei élvonalban a Makó játékosa, Tóth Attila az UTC elleni 1-1 során lőtte ki a jobb felsőt.

6. Tóth István (KHTK)

Tóth István, a később bajnoki címet szerző Kiskunfélegyházi HTK játékosa bombagólt szerzett a Bácsalmás elleni rangadón Bács-Kiskun megyében.

7. Molnár Krisztián (Szécsény)

A Nógrád megyei első osztályban a Szécsény 1-0-s hátrányból felállva 2-1-re győzte le a Ceredet. A találkozó legszebb megoldása a hazaiak egyenlítő találatot jegyző játékosa, Molnár Krisztián nevéhez fűződik: a 64. percben megbolondította a ceredi védelmet, majd nyolc méterről kíméletlenül a rövid felső sarokba tüzelt.

8. Penczer Zsolt (Aba-Sárvíz)

A Fejér megyei másodosztályú Aba-Sárvíz – Soponya meccsen a hazai Penczer Zsolt egyik találta parádésra sikerült: a húszéves játékos egy remek sarokpassz után átemelte a labdát társa fölött, majd ellenfelét még egyszer becsapva, „rabonázva” jegyzett gólt.

9. Tóth László (Andráshida)

Tóth László bolondította meg a védőket a Zala megyei első osztályú Semjénháza SE – Tarr Sprint Andráshida SC (2-4) mérkőzésen.

10. Huttyán Attila (Patak)

A Nógrád megyei másodosztály Nyugati-csoportjában a Patak a Rétságot fogadta. A találkozón 2-1-es sikernek örülhettek a hazaiak – a patakiak győzelméből elévülhetetlen érdemeket szerzett a duplázó Huttyán Attila, aki ráadásul nem mindennapi két megoldással mattolta a vendégek védelmét. Szavazásunkban a második góljára lehet voksolni!

11. Tóth Tibor (Sajóbábony)

Egygólos hátrányról fordítva a Sajóbábony nyerte a Magyar Kupa-döntő felvezetéseként lejátszott Amatőr Kupát, amelyben a hozzá hasonlóan megyei első osztályban szereplő Jászapátit múlta felül 2-1-re a Groupama Arénában. Az egyenlítő találatot Tóth Tibor szerezte. Nem mindennapi gól volt, az biztos.

https://www.youtube.com/watch?v=-MNYsMW7vaU

12. Sipos Zsolt (Hévíz)

Újra a Zala megyei első osztály, újra egy hatalmas gól: Sipos Zsolt gólja a Pókaszepetk SE – Hévíz SK (1-1) mérkőzésen pókhálózta ki a felső sarkot.

13. Danczák Attila (Karancslapujtő)

Danczák Attila, a Nógrád megyei első osztályú Karancslapujtő játékosa a Cered ellen, idegenben parádézott: szabadrúgásból, 17 méterről tekert mesterien a bal felső sarokba.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik