Magyar foci

Kő-papír-ollózni kérték fel a magyar focistát, beleállt a kihívásba

Vicces videót osztott meg Schäfer Andrásról az M4 Instagram-oldala. A magyar válogatott középpályása a szurkolókat köszöntötte a Koszovó elleni 2-0-s győzelmet követően, amikor kihívták egy kő-papír-ollóra – ami Sallai Roland és Szoboszlai Dominik révén már-már a nemzeti csapat védjegyévé vált. Schäfer beleállt a kihívásba, és nyert, meg is ünnepelte a győzelmét. Tétje is volt a kihívásnak, ha Schäfer veszít, akkor oda kellett volna adnia a mezét a szurkolónak.

A videónak egyébként vicces része az is, hogy Szoboszlai mennyire összerezzen, amikor ráüvöltenek egy aláírást kérve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Schäfer Andrásra visszatérve, a játékos 2022 szeptembere után és súlyos sérülését követően tért vissza most a válogatottba, a törökök ellen megnyert meccsen kezdő volt, ezúttal pedig a kispadról beállva adott gólpasszt. Marco Rossi azt mondta, ha így játszik, akkor számíthat az Európa-bajnoki kerettagságra.

Kapcsolódó
Marco Rossi félidőben leordította a magyar válogatott játékosok fejét
A Koszovó elleni találkozó után Szoboszlai Dominik elmondta, mivel viccelődött Kleinheisler László, odaszúrt egy kicsit Lang Ádámnak is. Fény derült arra is, hogyan alakult át a magyar csapat játéka a félidőben és hogyan várja az Eb-t Dibusz Dénes.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik