Magyar foci

A Felcsút vezetőedzője: Mi vagyunk a legnagyobb nyomás alatt, de ez nem jelenti azt, hogy Stankovic szembe köpheti a bírót

M4 Sport
M4 Sport

Az Újpest 2-0-ra nyerni tudott Felcsúton, de a péntek legnagyobb híre a magyar labdarúgásban az volt, hogy Mészöly Géza eltiltását csökkentette a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága. A játékosát nagyadarab fekának nevező edzőt korábban egy plusz két hónapra tiltották el, ezt végül kettő plusz három mérkőzésre mérsékelték – valamint 500 ezer forintos pénzbírságot is kapott –, így a Puskás Akadémia elleni térhetett vissza a kispadhoz.

Az M4 riportere megkérdezte, Hornyák Zsoltot, a felcsútiak vezetőedzőjét, mit gondol a Mészöly-ügyről. Azt mondta, nem fogja pártolni a kollégákat, de az kétségtelen, hogy nagy érzelmek vannak a kispadon.

„A saját problémám, ha nem kontrollálom az érzelmeim, én is sokszor mondok olyan dolgokat, amiket nem gondolok komolyan.

Mi vagyunk a legnagyobb nyomás alatt, de ez nem jelenti azt, hogy Stankovic szembe köpheti a bírót.

Bele tudom élni magam a kollégáim helyzetébe és nem kívánom senkinek ezt a nyomást, ami ránk van téve az eredmények miatt is. De ez a mi feladatunk, nekünk kell megoldani. Ha egy flash nyilatkozat van a mérkőzést követően, nekem is sokszor magamban kell tartanom azokat az indulatokat, amiket szívesen elmondanék a tévében is” – mondta Hornyák, akit a meccs után is megkérdeztek arról, a Ferencváros vezetőedzője, Dejan Stankovic valóban leköpte a játékvezetőt, mire a felcsútiak trénere kitérő választ adott, és arról beszélt, hogy inkább a meccsről kérdezzék.

Kapcsolódó
Iskolai farsangról kérdezték Szoboszlait az EL-meccs után, elsétált a kamera elől
Megdöbbentő interjúra került sor a Sparta Praha elleni Európa Liga-mérkőzést követően.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik