Magyar foci

Liverpoolból csak egy hír jön: Szoboszlai visszatérésének ideje ismeretlen

Paul ELLIS / AFP
Szoboszlai Dominik ismét combproblémákkal bajlódik
Paul ELLIS / AFP
Szoboszlai Dominik ismét combproblémákkal bajlódik
Egyelőre nem jönnek jó hírek Szoboszlai Dominikről, a Liverpool magyar válogatott középpályása kihagyta a hétvégi, Arsenal elleni mérkőzést, csapata ki is kapott 3-1-re a nagy riválistól. A visszatérésének idejéről azonban semmit sem tudni.

Szoboszlai még a január elsejei, Newcastle elleni mérkőzésen szenvedett combsérülést, amely miatt kihagyta az Az Arsenal elleni FA-kupa mérkőzést, a Fulham elleni Ligakupa-elődöntős párharcot, illetve a Bournemouth elleni bajnokit.

Aztán január 28-án visszatért, és gólpasszal vette ki részét a Norwich elleni 5-2-es FA-kupa sikerből, január 31-én betalált a Chelsea elleni 4-1-es siker alkalmával. Ezt követte az Arsenal elleni, hétvégi bajnoki, amelyen már nem játszhatott.

Dominik ugyanazon vagy nagyjából hasonló területen érzett problémát, ahol korábban megsérült. Nem vállalhatunk semmilyen kockázatot. Meg kell várnunk a további értékelést, de egyértelmű volt, hogy az Arsenal ellen nm léphet pályára

nyilatkozta Jürgen Klopp.

Ami sokkal nagyobb aggodalomra adhat okot, hogy amíg a liverpooli sérülések többségéről nagyjából tudni, mikor lesznek bevethető állapotban, addig Szoboszlai esetében a Liverpool Echo, a Liverpool World és a The Standard is azt írta, a várható visszatérésének ideje ismeretlen.

Az Index ugyanakkor hét-nyolc mérkőzés kihagyásáról írt, míg a Sportal által megkérdezett specialista, dr. Knoll Zsolt szerint akár egy–másfél hónapos pihenő is várhat a játékosra.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik