Farkas Norbert / 24.hu
Magyar foci sport

MLSZ: Szektorbezárást kapott a Ferencváros és a Kazincbarcika is

Az MLSZ fegyelmi bizottsága egy rakás büntetést kiosztott az NB I 12. fordulójában, valamint a Magyar Kupa-mérkőzéseken tapasztalt történések miatt.

  • Öszevont eljárás alapján az FTC-t a Kecskemét elleni idegenbeli és a DVSC elleni hazai mérkőzésein megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és rasszista megnyilvánulás miatt pénzbüntetés mellett egy soron következő hazai NB I-es meccsen a Groupama Aréna „B3” szektorának a lezárását kapta büntetésül.
  • A szurkolók obszcén bekiabálásáért pénzbírságot kapott a Debrecen, a Zalaegerszeg és a Honvéd a bajnoki mérkőzésekért, míg az Újpest az Ajka elleni kupameccséért.
  • Pirotechnikai eszközök használata miatt a Bódva-völgyi TE pénzbüntetést kapott, a Kazincbarcika drukkerei viszont rasszista megnyilvánulásaik miatt nem csak pénzbírságot kapott, hanem a Kolorcity Aréna „B2” szektorának a lezárását is a következő Magyar Kupa-mérkőzésre.

A FEB döntést hozott a trágárkodó újpesti edző, Véber György esetében is, aki négy hónapig eltiltást kapott. Erről itt írtunk részletesebben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!