Magyar foci

MLSZ: Szektorbezárást kapott a Ferencváros és a Kazincbarcika is

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Az MLSZ fegyelmi bizottsága egy rakás büntetést kiosztott az NB I 12. fordulójában, valamint a Magyar Kupa-mérkőzéseken tapasztalt történések miatt.

  • Öszevont eljárás alapján az FTC-t a Kecskemét elleni idegenbeli és a DVSC elleni hazai mérkőzésein megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és rasszista megnyilvánulás miatt pénzbüntetés mellett egy soron következő hazai NB I-es meccsen a Groupama Aréna „B3” szektorának a lezárását kapta büntetésül.
  • A szurkolók obszcén bekiabálásáért pénzbírságot kapott a Debrecen, a Zalaegerszeg és a Honvéd a bajnoki mérkőzésekért, míg az Újpest az Ajka elleni kupameccséért.
  • Pirotechnikai eszközök használata miatt a Bódva-völgyi TE pénzbüntetést kapott, a Kazincbarcika drukkerei viszont rasszista megnyilvánulásaik miatt nem csak pénzbírságot kapott, hanem a Kolorcity Aréna „B2” szektorának a lezárását is a következő Magyar Kupa-mérkőzésre.

A FEB döntést hozott a trágárkodó újpesti edző, Véber György esetében is, aki négy hónapig eltiltást kapott. Erről itt írtunk részletesebben.

Olvasói sztorik