Iváncsa KSE
Magyar foci sport

Az Iváncsa is gratulált a Ferencvárosnak a továbbjutáshoz

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott csütörtök este az AS Monacóval, ezzel bebiztosította továbbjutását az Európa Liga csoportköréből, sőt még az első helye is biztossá vált.

Kapcsolódó
Csoportelsőként zár a Ferencváros az Európa Ligában
Egyetlen ponttal is bebiztosította továbbjutását a magyar bajnok, Zachariassen a 82. percben lőtte tovább a Fradit.

A találkozón a VIP szektorba kapott meghívást a harmadosztályú Iváncsa KSE, amely a Magyar Kupában hatalmas meglepetésre kiejtette a zöld-fehéreket egy héttel korábban. Az NB III-as csapat a csoportgyőzelemhez külön posztban reagált, de azt is hozzátette a klub honlapja, hogy köszönik a meghívást.

Köszönjük, hogy csapatunk minden tagja (játékosok, edzők) a klub vezetőivel együtt személyesen élhette át a magyar futball újabb nagy sikerét! Az FTC sikere számunkra is erőt adhat a Magyar Kupa folytatására, ahol ugyan újfent nem esélyesként lépünk majd a tavaszi szezonban pályára, de a Groupama Arénában, mi több, előtte az iváncsai Károlyi István sporttelepen is bebizonyosodott, hogy a futballban valóban bármi, még a csodák is megtörténnek

– írta a klub.

Az iváncsai csapat a másodosztályú Budafoki MTE-vel csap össze legközelebb a Magyar Kupában.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!