fradi.hu
Magyar foci sport

Az Országos Meteorológiai Szolgálat trollkodott legnagyobbat a Fradi vereségén

A hétvégén utolsó helyezett Mezőkövesdtől kikapó Ferencváros szerdán a harmadosztályú Iváncsa ellen esett ki a Magyar Kupából, miután hosszabbításban 3-2-re kikapott.

Kapcsolódó
Még az összefoglalóban is elfáradni, annyi bravúrja volt a Fradit legyőző Iváncsa kapusának
A harmadosztályú csapat kapusa néhány hatalmas védéssel segítette csapatát a sikerhez.

Ezek után természetesen mindenki a zöld-fehéreken köszörüli a nyelvét, aki nem a Fradinak szurkol, de annál nagyobb trollkodást még senki sem követett el, mint az OMSZ. Az Országos Meteorológiai Szolgálat Iváncsáról jelentkezett be Instagram-oldalán, mellé pedig ezt írta:

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyenge UV-Index mellett ekkorát lehet égni! Ez a győzelem még a Holdról is látszik, de a MET-ÉSZ rendszerünkből egészen biztosan!

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!