Illyés Tibor / MTI
Magyar foci sport

Csercseszov a kínos vereségről: A kupában benne van az ilyen végkifejlet

Azok után, hogy a hétvégén az utolsó helyezett Mezőkövesdtől kikapott, szerdán a harmadosztályú Iváncsa ellen a Magyar Kupából is kiesett a címvédő Ferencváros labdarúgócsapata.

Kapcsolódó
Hihetetlen iváncsai bravúr, őrült nagy Fradi-blama
Hosszabbításban a harmadosztályú csapat jutott tovább a Magyar Kupában.

„Mindent megtettünk a pályán, ami tőlünk tellett. Tudtuk, hogy szervezett ellenféllel találkozunk, ezért nehéz dolgunk lesz. A hazaiak kapusa nagyon jól teljesített, nyilván helyenként szerencsére is szüksége volt” – nyilatkozta a Fradi.hu portálnak Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző.

„Elegendő helyzetet alakítottunk ki, de a kupában benne van az ilyen végkifejlet. A mérkőzés közben próbáltam több támadó szellemű játékost pályára küldeni, illetve folyamatosan frissíteni a csapatot, de ez most sajnos nem vezetett eredményre.”

Kapcsolódó
Így égett meg Iváncsán a Fradi futballcsapata
Nézze meg hatperces összefoglalóban a Magyar Kupa bombameglepetését!

A hazaiak edzője, a korábbi ötszörös válogatott Vasas-védő, Tóth András érthetően boldogabban nyilatkozott.

Nagyon büszke vagyok a csapatra, óriásit melóztunk, talán játékban is fel tudtuk picit venni a versenyt a Ferencvárossal. Csúsztunk-másztunk, gólokat rúgtunk, köszönöm ezt az élményt

– mondta az M4 Sportnak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!