Magyar foci sport

Még az összefoglalóban is elfáradni, annyi bravúrja volt a Fradit legyőző Iváncsa kapusának

A hétvégén utolsó helyezett Mezőkövesdtől kikapó Ferencváros szerdán a harmadosztályú Iváncsa ellen esett ki a Magyar Kupából.

Kapcsolódó
Csercseszov a kínos vereségről: A kupában benne van az ilyen végkifejlet
Orosz edzője szerint a Fradi mindent megtett a pályán, ami tőle tellett.

Ebben elévülhetetlen érdemei voltak a hazai csapat kapusának, Varga Ádámnak, aki hatalmas védések sorát mutatta be. Már a rendes játékidőben is kitett magáért, az első Fradi-gól előtt például kétszer is hárított, de a hosszabbításban Marquinhos két lövésénél is elképesztő bravúrral védett.

Az élvonalbeli csapatok közül a Kecskemét és a MOL Fehérvár FC esett még ki, előbbi Győrben, utóbbi Felcsúton kapott ki 1-0-ra.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!