Adrián Zoltán / 24.hu
Magyar foci sport

Örülhetnek az NB II-es csapatok, az MLSZ belement a változtatásba

A Magyar Labdarúgó Szövetség engedélyezte a meccsidőpontok változását az NB II-ben, adta hírül a Nemzeti Sport.

A másodosztályú labdaúgócsapatok egységesen írtak alá egy kérelmet, amelyben arra kérték az MLSZ-t, hogy tegye korábbi időpontra a hétvégi mérkőzéseket a katari világbajnokság ideje alatt. Ennek az a jelentősége, hogy a világítással tudnak spórolni az egyesületek, vagyis a rezsiválság kezelésében segít.

Kapcsolódó

Már az október 30-án kezdődő, 14. fordulótól kezdve érvénybe lép az új lebonyolítás, vagyis délután egy és három órától rendeznek mérkőzéseket.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!