Facebook.com/1912elore
Magyar foci sport

Magyar futballpályán ilyen szabadrúgásgólt még nem láttunk

Szenzációs góllal dőlt el az NB II-es Békéscsaba-Nyíregyháza találkozó, amelyen összesen hét találat esett.

A hazai csapat 3-2-re vezetett, amikor a második félidő közepén az alapvonal közelében szabadrúgáshoz jutott. Abból a szögből százból kilencvenkilencszer ballábas játékos áll a labda mögé, ha nem a beadást választja, hanem egyből kapura akarja lőni, a kivétel Horváth Péter lett, aki jobbal lőtte el a labdát, és a végeredmény egy hatalmas gól lett.

A 27 éves Horváth idénybeli második gólját szerezte, és a győzelem nagyon kellett a Békéscsabának, amely a 18. helyen áll, és két ponttal előzi meg a kiesőhelyen álló Kozármisleny, Dorog párost. A Nyíregyháza 14 pontjával a 15. a tabellán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!