Adrián Zoltán / 24.hu
Magyar foci sport

Összefogtak az NB II-es csapatok a rezsiválság miatt és levelet küldtek az MLSZ-nek

Az NB II-es klubok összefogtak és levelet küldtek a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének, hogy segítsék csökkenteni a rezsiköltségeket, közölte az M4 Sport.

Kapcsolódó
A kevés magyar stadion egyike, ahol a tervezésnél „nem ültek háttal a tévének”
A Szolnoki MÁV FC színe kék-fehér, a Tiszaligeti sportkomplexum mégis zöldebb, mint a Ferencvárosé. A város 2016-ban átadott stadionja mellett az egész ingatlant termálvízzel fűtik, az áramot metánból és napelemmel állítják elő. Riport Szolnokról, ahol, ha a rezsiárak elszabadulása okán nem is járnak örömtáncot, de viszonylagos nyugalommal szemlélik az eseményeket.

A javaslat lényege, hogy a klubok változtatni szeretnének a mérkőzéseik időpontján, 13 órakor és 15 órakor kezdődnének a találkozók novembertől, hogy a világításon spórolni tudjanak az egyesületek. Ezen felül arra is megkérték az elnökséget, hogy a világbajnokság idején is rendezhessen bajnokikat, sőt a szünetelő NB I miatt szombaton is szeretnének mérkőzést rendezni.

A kérelmet valamennyi másodosztályú klub aláírta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!