Magyar foci sport

Megiramodott, futás közben gatyát igazított, de lövését védte a kapus

Ünnepi, de mégis mókás jelenettel kezdődött a vasárnapi MTK-ETO NB II-es bajnoki második félideje.

Kapcsolódó
Ferencvárosi kulcsemberek játéka kérdéses a Zvezda ellen
A belgrádi vereség után ismét a szerb bajnok lesz az ellenfél az Európa Ligában.

A kezdőrúgást ketten végezték el, az első úr passzát Futács Márkó kezelte le, mire a másik civil lendületből megiramodott a pályán, kicselezte az útjából elálló győrieket, menet közben arra is volt figyelme, hogy a lecsúszó nadrágját feljebb húzza, lövését azonban Fadgyas Tamás kapus kivédte.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!