molfehervarfc.hu
Magyar foci sport

Szalai Ádám magyar csapatnál tartott edzést

A MOL Fehérvár FC hivatalos honlapján közölte, hogy Szalai Ádám tartotta az U17-es csapat edzését.

A magyar válogatottól visszavonuló csatár edzőnek tanul, a Magyar Labdarúgó Szövetség képzésén keresztül került a Vidihez. Az összevont UEFA B-, és A-licence képzésének részeként tartott vizsgaedzést Fehérváron.

Szalainak volt ideje erre, mivel klubja, az FC Basel eddig ismeretlen okból kitette az első csapatának keretéből, sőt már az edzéseket sem látogathatja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!