M4
Magyar foci sport

Ez a vereség nagyon fájhat: kiesőhelyre csúszott az Újpest

Az egyik rivális, az utolsó előtti Mezőkövesd otthonában kapott ki 1-0-ra az Újpest az NB I 12. fordulójában,

a két csapat pedig helyet cserélt a tabellán, a hazaiak pontszámban beérték, gólkülönbségüknek köszönhetően megelőzték ellenfelüket. Jelenleg ugyanúgy 12 ponttal áll a Fehérvár, a Kövesd és az Újpest.

Az első félidőben többet próbálkozott a vendégcsapat, de nem sikerült vezetést szereznie, Piscitelli állta a sarat. Drazic aztán rögtön a második félidő elején megszerezte a találkozó egyetlen gólját. A Mezőkövesdnek volt egy négy meccsből álló vereségszériája, a legutóbbi három bajnokiján viszont veretlen maradt, sőt hét pontot szerzett ezeken a találkozókon, a Honvéd elleni döntetlent a Ferencváros és az Újpest legyőzése követte.

Kapcsolódó
Győztes meccsek után vált meg edzőjétől a Honvéd, az utódja is megvan
Ebben a szezonban még csak három bajnokit nyert meg a Honvéd.

Kuttor Attila csapata már pénteken pályára lép ismét, a Kisvárda lesz az ellenfele. Az Újpest majd a Puskás Akadémiát fogadja.

NB I, 12. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC-Újpest FC 1-0 (0-0)

gólszerző: Drazic (46.)

sárga lap: Pillár (14.), Piscitelli (85.), illetve Mack (64.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!