Magyar foci

Huszti Szabolcsnak kell gatyába ráznia a Fehérvárt

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Nagytakarítás volt Fehérvárott, a vezetőedző Michael Boris mellett a sportigazgató Sallói István, Boris másodedzője, Preisinger Sándor, valamint a vezető játékosmegfigyelő, Zoran Kuntics is távozott.

Kapcsolódó
Sallói István és Michael Boris is távozott a Viditől a Vasas elleni fiaskó után
Teljes átalakulás veszi kezdetét Székesfehérvárott.

A Fehérvár bejelentette a távozó szakemberek utódait: a kispadra Huszti Szabolcs ül le, a sportigazgató pedig Juhász Roland lett. Mindketten kötődnek a klubhoz, hiszen Huszti és Juhász is játszott a Vidiben, előtte pedig mindketten hosszú éveket töltöttek légiósként. A 39 éves Huszti – aki bajnok és kupagyőztes volt a fehrváriakkal játékosként – dolgozott már edzőként itthon, korábban a Debrecent irányította, és most ugyanaz a Toldi Gábor lesz a segítője, aki a Lokinál is a kollégája volt.

A szintén 39 éves Juhász 2013 és 2020 között volt a Vidi játékosa, a csapattal kétszer nyerte meg a bajnokságot, és egyszer a Magyar Kupát. A 95-szörös válogatott Juhász dolgozott már sporttanácsadóként és másodedzőként is a klubnál, most pedig a III. Kerületi TVE-től tér vissza, ahol szintén sportigazgató volt a posztja.

A Fehérvár a bajnokság egyharmadánál, vagyis 11 forduló után 11 pontjával a 9. helyen áll.

Olvasói sztorik