Czeglédi Zsolt / MTI
Magyar foci sport

Huszti Szabolcsnak kell gatyába ráznia a Fehérvárt

Nagytakarítás volt Fehérvárott, a vezetőedző Michael Boris mellett a sportigazgató Sallói István, Boris másodedzője, Preisinger Sándor, valamint a vezető játékosmegfigyelő, Zoran Kuntics is távozott.

Kapcsolódó
Sallói István és Michael Boris is távozott a Viditől a Vasas elleni fiaskó után
Teljes átalakulás veszi kezdetét Székesfehérvárott.

A Fehérvár bejelentette a távozó szakemberek utódait: a kispadra Huszti Szabolcs ül le, a sportigazgató pedig Juhász Roland lett. Mindketten kötődnek a klubhoz, hiszen Huszti és Juhász is játszott a Vidiben, előtte pedig mindketten hosszú éveket töltöttek légiósként. A 39 éves Huszti – aki bajnok és kupagyőztes volt a fehrváriakkal játékosként – dolgozott már edzőként itthon, korábban a Debrecent irányította, és most ugyanaz a Toldi Gábor lesz a segítője, aki a Lokinál is a kollégája volt.

A szintén 39 éves Juhász 2013 és 2020 között volt a Vidi játékosa, a csapattal kétszer nyerte meg a bajnokságot, és egyszer a Magyar Kupát. A 95-szörös válogatott Juhász dolgozott már sporttanácsadóként és másodedzőként is a klubnál, most pedig a III. Kerületi TVE-től tér vissza, ahol szintén sportigazgató volt a posztja.

A Fehérvár a bajnokság egyharmadánál, vagyis 11 forduló után 11 pontjával a 9. helyen áll.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!