Czeglédi Zsolt
Magyar foci sport

Véber György olyan alpári őrjöngést rendezett az U19-es meccsén, hogy az MLSZ vizsgálatot indított

A Magyar Labdarúgó Szövetség kedden közölte, hogy vizsgálatot indít Véber György edzővel szemben.

Az Újpest FC U19-es csapatát vezető szakemberről hétfőn került ki egy videó a Sportalra, ahol egészen elképesztő hangnemben hordja el mindennek saját játékosait. A felvételen az MTK elleni mérkőzés pillanatai láthatók, amikor tizenegyeshez jutnak a vendégek és ezen dühöng Véber. A portál cikke szerint egy felháborodott szülő készítette a videót.

Nem kerülte el az eset az MLSZ figyelmét sem, a szövetség bejelentése szerint vizsgálatot rendelt el a káromkodó edzővel szemben.

A mérkőzésen készült felvétel tanúsága szerint Véber György, az újpesti csapat edzője elfogadhatatlan stílusban, trágár módon kiabált saját utánpótláskorú játékosaival

– írja az MLSZ.

A mérkőzés egyébként 1-1-re végződött.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!