Koszticsák Szilárd / MTI
Magyar foci sport

Csercseszov: Jogosan kaptunk ki Belgrádban

A Ferencváros csütörtök este 4-1-es vereséget szenvedett a Crvena zvezda vendégeként az Európa Liga H csoportjának 3. fordulójában. A belgrádi mérkőzést követően Sztanyiszlav Csercseszov elismerte, hogy a jobb csapat nyert.

Kapcsolódó
Dibusz Dénes: Ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek
Négyet kapott a „langyos" Ferencváros Belgrádban, Sztanyiszlav Csercseszov meg is mondta csapatának, hogy ennél többet vár.

„Ilyen a futball, ez benne van. Jogosan kaptunk ki Belgrádban. Az ellenfél vezetőgóljáig jól ment a játék, de a tizenegyes megtörte a lendületünket. Ennek nem szabadna bekövetkezni, de ismétlem: ilyen a foci” – idézte az orosz szakembert a Fradi.hu portál.

„Nem tudnék kiemelni olyan pontot, amivel elégedett lennék. A mérkőzés alapján minden egyes pontban javulnunk kell a következő hétre. Ami igazán meglepő volt, az az, hogy 0-1 után leálltunk a játékkal. Ezen a szinten benne van minden mérkőzésben a kapott gól, utána nem kéne leállnunk, csapatként kéne tovább játszanunk.

Csakis csapatszinten tudunk a jövőben érvényesülni.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!