Nemzetközi foci

Utánrúgás, arcon talpalás – durvaságokért villantak a pirosak az Európa Ligában

MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Hat piros lapot is kiosztottak a játékvezetők a labdarúgó Európa Liga csütörtöki játéknapján, lehetett szemezgetni bőven a szabálytalanságok és durvaságok között.

Arról korábban beszámoltunk, hogy a Union Berlin magyar válogatott középpályását, Schäfer Andrást azért állították ki, mert utolsó emberként szabálytalankodott a Malmö csatárával.

Kapcsolódó
Kiállították Schäfer Andrást az Európa Ligában
Hasonlót bakizott, mint Gulácsi Péter a Bajnokok Ligájában.

Ennél sokkal durvább volt Nicolo Zaniolo, az AS Roma középpályása, aki a 91. percben előbb meglökte a Betis védőjét, Álex Morenót, majd hogy nyomatékot adjon tettének, még utána is rúgott.

A mérkőzést a spanyolok 2-1-re megnyerték idegenben, a mérkőzés után a hazaiak edzője, José Mourinho annyit mondott, ő semmit sem látott az esetből, csak az asszisztens, de

Zaniolo biztosan csinált valamit.

A Ferencváros Belgrádban kapott ki 4-1-re a Crvena zvezdától, a csoport másik mérkőzésén a Monaco 3-1-re verte a 80 percen át emberhátrányban játszó Trabsonsport. A törökök a 11. percben fogyatkoztak meg, amikor a hazaiak mali középpályása, Mohamed Camara fellökte Maxi Gómezt, az uruguayi válogatott csatár pedig estében visszarúgott és arcon talpalta ellenfelét.

Olvasói sztorik