JOHAN NILSSON / TT News Agency / AFP
Nemzetközi foci sport

Kiállították Schäfer Andrást az Európa Ligában

Kiállították a Union Berlin magyar válogatott középpályását, Schäfer Andrást az Európa Ligában.

A Malmö vendégeként játszó csapat magasan előre tolt védelemmel játszott az első félidőben, ezért a magyar középpályás visszalépett a védők helyére. A 46. percben viszont amikor vissza akarta húzni a labdát, véletlenül belesarkazott, majd buktatta a svédek támadóját, amiért azonnal piros lapot kapott.

Érdekesség, hogy Gulácsi Péter nagyon hasonló bakit követett el a Bajnokok Ligájában szeptember hatodikán, abból gólt is kapott az RB Leipzig a Sahtar Donyeck ellen.

Kapcsolódó
Gulácsi Péter kapitális hibája miatt került hátrányba az RB Leipzig
A magyar válogatott kapusa óriási hibát követett el.

Cikkünk megjelenésekor még tart a mérkőzés, de nem esett rajta gól az első félidőben, ezért 0-0 az állás.

Frissítünk!

A német csapat végül emberhátrányban is nyerni tudott, Sheraldo Becker a 68. percben lőtte a győztes gólt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!