Magyar foci

„Nem érdemeltünk pontot” – Bognár György csapata játékát és a játékvezetőt is elővette az MTK veresége után

Youtube
Youtube

Egymást követő harmadik mérkőzését is elveszítette az MTK az NB II-ben, a DVTK és a Csákvár után a Nyíregyházától is kikapott Bognár György csapata, amely ráadásul ezen a három mérkőzésen mindössze egy gólt szerzett, miközben kilencet is kapott. A klub szakmai igazgatója értékelésében azt mondta, ugyan irányították a meccset, nem tudtak játékban ellenfelük fölé nőni.

Kapcsolódó
Egymást követő harmadik meccsét is elveszítette az MTK az NB II-ben
A gólokat az első fordulókban futószalagon szállító budapesti csapatot ismét lenullázták.

„Ők sem játszottak jól, de megszervezték a védekezésüket, vagdosták előre a labdát, ebből próbáltak érvényesülni – sikerült is egyébként. Ehhez kellett a játékvezető nagy tévedése, hogy a szabályos gólunkat nem adta meg” – mondta a meccset követően Bognár György, aki arra utalt, hogy Medgyes ugyan a kapuba talált az első félidő hajrájában, Futács lesen tartózkodott a lövés pillanatában és Antal Péter játékvezető úgy ítélte meg, zavarta a kapust, így érvénytelenítette a gólt.

De ezen a mérkőzésen sem érdemeltünk pontot, a játék minősége, a technikai megoldások nem voltak olyanok, amivel több helyzetet ki tudtunk volna dolgozni, vagy hatékonyabbak lettünk volna a kapu előtt

– folytatta Bognár György, aki szerint pánikra nincs oka csapatának, de rendezni kell a sorokat, és azt már többször hangoztatták, csaj az nem elég az NB II-ben, hogy az átlagnál jobb képességű, kreatívabb játékosok alkotják a keretet.

0:46-tól a meg nem adott gól is látható:

Az MTK vereségével hirtelen nagyon sűrű lett az élmezőny, az első öt helyezett két ponton belül van.

  • A Siófokon döntetlent játszó PMFC az élre ugrott,
  • a második MTK-t pontszámban utolérte az ETO-t 2-0-ra legyőző Gyirmót,
  • míg szorosan ott lohol mögöttük a hétközi fordulóban egyaránt győztes DVTK és Szeged is.
Olvasói sztorik