Youtube
Magyar foci sport

„Nem érdemeltünk pontot” – Bognár György csapata játékát és a játékvezetőt is elővette az MTK veresége után

Egymást követő harmadik mérkőzését is elveszítette az MTK az NB II-ben, a DVTK és a Csákvár után a Nyíregyházától is kikapott Bognár György csapata, amely ráadásul ezen a három mérkőzésen mindössze egy gólt szerzett, miközben kilencet is kapott. A klub szakmai igazgatója értékelésében azt mondta, ugyan irányították a meccset, nem tudtak játékban ellenfelük fölé nőni.

Kapcsolódó
Egymást követő harmadik meccsét is elveszítette az MTK az NB II-ben
A gólokat az első fordulókban futószalagon szállító budapesti csapatot ismét lenullázták.

„Ők sem játszottak jól, de megszervezték a védekezésüket, vagdosták előre a labdát, ebből próbáltak érvényesülni – sikerült is egyébként. Ehhez kellett a játékvezető nagy tévedése, hogy a szabályos gólunkat nem adta meg” – mondta a meccset követően Bognár György, aki arra utalt, hogy Medgyes ugyan a kapuba talált az első félidő hajrájában, Futács lesen tartózkodott a lövés pillanatában és Antal Péter játékvezető úgy ítélte meg, zavarta a kapust, így érvénytelenítette a gólt.

De ezen a mérkőzésen sem érdemeltünk pontot, a játék minősége, a technikai megoldások nem voltak olyanok, amivel több helyzetet ki tudtunk volna dolgozni, vagy hatékonyabbak lettünk volna a kapu előtt

– folytatta Bognár György, aki szerint pánikra nincs oka csapatának, de rendezni kell a sorokat, és azt már többször hangoztatták, csaj az nem elég az NB II-ben, hogy az átlagnál jobb képességű, kreatívabb játékosok alkotják a keretet.

0:46-tól a meg nem adott gól is látható:

Az MTK vereségével hirtelen nagyon sűrű lett az élmezőny, az első öt helyezett két ponton belül van.

  • A Siófokon döntetlent játszó PMFC az élre ugrott,
  • a második MTK-t pontszámban utolérte az ETO-t 2-0-ra legyőző Gyirmót,
  • míg szorosan ott lohol mögöttük a hétközi fordulóban egyaránt győztes DVTK és Szeged is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!