Szabó Krisztián / Dvtk.eu
Magyar foci sport

A 95. percben, komoly kapusbaki után szenvedte ki a győzelmet a Diósgyőr

A 95. percben született meg a Diósgyőr győztes gólja a Dorog ellen az NB II 10. fordulójában, és kellett hozzá a dorogi kapus nagy hibája.

Pedig Molnár Zsombor végig jól védett, nagyrészt neki köszönhette a Dorog, hogy esélye volt a pontszerzésre, de a hosszabbításban egy hazatett labdát rosszul vett át, a szemfüles Lukács Dániel pedig lecsapott a lehetőségre.

A dorogiak érthetően összezuhantak a bekapott gól miatt, de érdemes megnézni, mi vezetett Molnár szerencsétlen labdaérintéséhez: nagyjából fél perccel az eset előtt még a vendégek indítottak támadást, Oldal Tibor és Tóth Barnabás passzolgatása után már a félpályánál járt a Dorog, de az akció megakadt, és Tomás Lénárt ahelyett, hogy valamelyik szélre kitette volna a labdát, inkább hátrajátszotta Kovács Olivérnek, akit ezzel nehéz helyzetbe is hozott. Kovács a rátámadó diósgyőri miatt inkább hazaadta a labdát Molnárnak, a kapus koncentrációja pedig egy pillanatra kihagyott, és ez a Dorog pontszerzésébe került.

2:00:30-tól érdemes nézni a videót:

A Diósgyőr 18 pontjával negyedik a tabellán, a Dorog 6 pontot gyűjtve az utolsó.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!