dorogifc.hu
Magyar foci sport

NB II-es edzőnek szerződni maga a teljes kiszámíthatatlanság

A Dorogi FC hétfő délelőtt a klub honlapján tájékoztatott arról, hogy  közös megegyezéssel szerződést bontott Fenyvesi Lászlóval, a közlemény szerint a vezetőedzővel kérésére.

Így a Dorog, amelyik kilenc fordulót követően egy győzelemmel, három döntetlennel és öt vereséggel, azaz összesen hat ponttal az utolsó helyen áll az NB II-ben, egyelőre vezetőedző nélkül marad. A klubvezetés az új szakvezető kilétéről hamarosan dönt majd.

Az NB II-ben a vezetőedzői poszt alighanem simán elnyerné a „legbizonytalanabb magyar állás” címet, ha lenne ilyen. 

A 2022-23-as bajnokságból még csak két hónap telt el, de a Dorogé már a hetedik edzőváltás. Azaz a rajnál még boldogan tervezgető munkavállalók 35 százaléka vált pikk-pakk munkanélkülivé.

A 20 csapatos másodosztályban úgy látszik nem jellemző az átgondolt tervezés, a munkaerő tervszerű kiválasztása, főképp nem a türelem. Korábban Nyíregyházán, Budafokon, Diósgyőrben, Kozármislenyben, Szombathelyen és Mosonmagyaróváron is állt már föl, vagy állítottak már föl vezetőedzőt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!