Adrián Zoltán / 24.hu
Magyar foci sport

Négy órán át ácsoroghattak a Fradi szurkolói a szerb határon

Csütörtök este a Crvena zvezda labdarúgócsapata fogadja a Ferencvárost az Európa Liga harmadik csoportkörös mérkőzésén.

Kapcsolódó
A Fradi ellenfele az utolsó pillanatban dönt róla, hogy tud-e játszani az egyik legjobb támadója
Az egyik legjobb góllövőjét veszítheti el a belgrádi csapat.

A találkozóra 25 busszal utaztak ki ferencvárosi drukkerek, de egy ultrákkal foglalkozó oldal szerint nem ment zökkenőmentesen az utazás. A szerb határon ugyanis megállították a buszokat és a közösségi médiában közölt információk szerint 45 percnyi várakozás után is csak annyit közöltek az FTC drukerreivel, hogy még négy óráig biztosan várniuk kell. A bejegyzés 11:18-kor született.

Az eseményről a szerb Telegraf.rs is írt, de csak annyit közölt az ügyben, hogy az erős rendőri felügyelet miatt váratták a „magyar inváziót” sokáig.

Frissítünk!

A Nemzeti Sport beszámolója szerint fél ötkor már a stadionhoz értek a szurkolók.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!