Srdjan Stevanovic/Getty Images
Nemzetközi foci sport

A Fradi ellenfele az utolsó pillanatban dönt róla, hogy tud-e játszani az egyik legjobb támadója

Kérdéses a Osman Bukari játéka a Ferencváros elleni Európa Liga-mérkőzésen, írja a szerb Sportal.

Kapcsolódó
Európa Liga: már van veszítenivalója a Fradinak
Az eddig százszázalékos magyar bajnok már döntetlennel a csoport élén maradna, de győzelemmel akár a tavaszi folytatás is biztossá válhat.

A Crvena zvezda szélsője megsérült a szerdai edzésen, de még a csütörtöki nap folyamán sem tudták eldönteni, hogy fájdalomcsillapító injekcióval megkockáztatják-e a játékát, vagy sem. A szerb portál szerint az utolsó pillanatig kivár a klub – miközben az orvosi stábbal egyeztet természetesen – de könnyen elképzelhető, hogy nélkülöznie kell a ghánai játékost a csoportmérkőzésen. A ghánai labdarúgással foglalkozó újságírók és blogok egységesen arról írnak a támadó kapcsán, hogy biztosan nem tudja vállalni a játékot.

Bukari 16 tétmérkőzésen lépett pályára a Crvena zvezdában, ezeken hét találat és három gólpassz a mérlege, így komoly érvágás lenne a belgrádiaknak a kiesése. A korábban megsérülő Nemanja Milunovic viszont már játékra alkalmas, így vélhetően a védelem tengelyében az első perctől pályán lesz Belgrádban.

Frissítünk!

A szerbek keretéből végül nem csak Bukari, hanem Milunovic is kimaradt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!