Varga Jennifer / 24.hu
Magyar foci sport

Ezzel a kezdővel megy neki a harmadik csoportmeccsnek a Fradi

Kijelölte kezdőcsapatát Sztanyiszlav Csercseszov a Crvena zvezda elleni Európa Liga-csoportmérkőzésre.

Kapcsolódó
Négy órán át ácsoroghattak a Fradi szurkolói a szerb határon
Nagyon komolyan vette a szerb rendőrség a magyar szurkolók érkezését.

Az már korábban eldőlt, hogy Eldar Civic a Trabzonspor elleni piros lapja miatt nem játszhat, sérülés miatt pedig Adnan Kovacevic sem juthat szóhoz. Ennek szellemében megtartotta 4-2-3-1-es felállását a Ferencváros vezetőedzője, ám a bosnyák eltiltott védő helyét Botka Endre veszi át, míg Mohamed Besic mellett Aissa Laidouni szerepel majd a középpálya közepén. Így áll fel a Fradi:

Dibusz – Wingo, S. Mmaee, Knoester, Botka –Besic, Laidouni – Zachariassen, Tokmac, Traoré – Boli.

Érdekesség, hogy a Crvena zvezdából csakugyan kimaradt Osman Bukari, aki szerdán sérült meg, de még a mérkőzés előtti órákban is reménykedtek a szerepeltetésében. Nemanja Milunovic szintén sérülés miatt maradt ki.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!