YouTube
Magyar foci sport

Botrányos szereplése után visszatér az M4-re Bognár György

A pénteki Mezőkövesd-Paks NB I-es bajnokin Bognár György lesz az M4 Sport szakértője a stúdióban, írja a Nemzeti Sport a csatorna közleményére hivatkozva. Bognár nyárig a Paks vezetőedzője volt, mostanra viszont már az NB II-be csúszott MTK szakmai igazgatója, azaz korábbi csapatáról alkothat majd véleményt.

A tavaly nyári Európa-bajnokságon botrányosra sikerült szereplése után lekerült a képernyőről, most tér vissza.

Kapcsolódó
Az M4 szakkommentátora komoly ámokfutást rendezett a drámai Eb-meccsen
Az eddig is megosztónak számító Bognár György nem szerzett újabb híveket magának azzal, ahogy a pályán újraélesztett Eriksen esete utána nyilatkozott.

Ő ült a stúdióban a dán-finn csoportmeccsen, melyen Christian Eriksen szívrohamot kapott és újra kellett éleszteni a pályán. Bognár György a történtekre érzéketlenül reagált, a játék mielőbbi folytatása mellett érvelt, mindezért őt is és a csatornát is rengeteg kritika érte. Később bocsánatot kért, majd – a hírek szerint saját kérésére is – kikerült az Eb szakértői csapatából.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!