Nemzetközi foci sport

Gazdag Dániel és Sallói Dániel is az MLS MVP-díj jelöltjei között

Két meccsel az MLS alapszakasz vége előtt a liga megnevezte, hogy kiket jelölt a különböző kategóriákban az idény legjobbjainak járó díjakra.

A legfontosabb kitöntetésre, a Landon Donovan MLS MVP-díjra jelöltek között ott van a 19 góllal (és 5 gólpasszal) a góllövőlista 3. helyén álló magyar válogatott támadó, Gazdag Dániel (Philadelphia Union) és 7 góllal (és 2 gólpasszal) álló Sallói Dániel (Sporting Kansas City) is.

A statisztikái alapján Gazdagnak van idén esélye a díj elnyerésére.

Kapcsolódó
Kőkemény kritikát kapott Szalai Ádám és Szoboszlai Dominik
William Gallas, a hazánkban élő és dolgozó 85-szörös francia válogatott belső védő meglepően őszintén fogalmazott a nemzeti tizenegy excsapatkapitánya, és a legértékesebb játékosa kapcsán.

A díjról a jelenlegi MLS-játékosok, az MLS-klubok szakmai képviselői (edzők, sportigazgatók) és a média képviselői közösen döntenek. Ha bármelyik magyar labdarúgót megválasztják, úgy ő lenne az első honi sportoló, akit amerikai Major Sportban az év legértékesebb játékosának választanak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!