Mohos Márton / 24.hu
Magyar foci sport

Marco Rossi: Soha nem adjuk fel!

A magyar labdarúgó-válogatott hétfő este 2-0-ra kikapott az olasz csapattól, így második helyen zárt a Nemzetek Ligája-csoportban.

Kapcsolódó
Szalai Ádám: Magyarország címere és Ti örök vagytok!
Búcsúzott a csapatkapitány a rajongóktól.

Sokak számára az utolsó forduló a csapatkapitány, Szalai Ádám búcsújáról maradt emlékezetes, ám a válogatott edzőjének, Marco Rossinak is fontos volt. A szakember nem csak a honfitársai ellen vezette a válogatottat, hanem szakmai kihívás elé is nézett, hogy túljárjon Roberto Mancini eszén. Az érzelmes napok után szerdán még egy utolsó üzenetet írt ki közösségi oldalára Rossi.

Mindent megtettünk, amit lehetett, de ez sem volt elég. Az eredmény ellenére csodálatos volt ez az utazás és kis híján sikerrel jártunk. Soha nem adjuk fel!

A magyar válogatott kiváló szereplésének hála így is az Európa-bajnokság selejtezős csoportjának sorsolásán a legerősebb kalapba kapott besorolást. Emellett sikertelen csoportszereplést követően pótselejtezőre is jogosult lehet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!