Szigetváry Zsolt/MTI
Magyar foci sport

Szalai Ádám: Magyarország címere és Ti örök vagytok!

Pályafutása utolsó válogatott mérkőzést játszotta Szalai Ádám, aki az olaszok elleni 2-0-s vereséggel búcsúzott el a nemzeti csapattól.

Kapcsolódó
Szalai Ádám: Iszonyú csalódott vagyok
A válogatott nagy búcsúzója nem tudott kibújni a bőréből.

A Nemzetek Ligája zárófordulójában megható pillanatokkal búcsúzó csapatkapitány a közösségi médiában is elköszönt mindenkitől.

„Évekig bele se gondoltam, hogy egyszer vége lesz. Évekig azon agyaltam hogyan tudnék jobban segíteni akkor is ha tisztában voltam a képességeimmel. Évekig a válogatott sikerélményei repítettek át az élet nehézségein. És most pedig vége.

Tiszta szívből kívánok még ennél is sokkal sikeresebb éveket a Magyar Labdarúgó Válogatottnak! Nektek szurkolóknak pedig, hogy az éjjel soha ne érjen véget. A Magyarország Címere és Ti örök vagytok

– írta Szalai Ádám.

Az FC Basel csatára 86 mérkőzésen szerepelt a válogatottban, ezeken 26 gólt szerzett. Utoljára szeptember 23-án volt eredményes Németország ellen, amikor a látványos sarkazásával 1-0-ra nyert a magyar csapat. Ezt a találatot megszavazták a forduló legszebbjének az európai szurkolók.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!