Az újpesti edző a 0-6 után: Nem tehetünk mást, csak azt, hogy csendben maradunk, magunkba szállunk

Kruscic nem mond le, nem adja fel, továbbra is is keményen fog dolgozni az Újpestért.
Kapcsolódó cikkek

Hatalmas pofonba szaladt bele az Újpest, amely hazai pályán 6-0-ra kapott ki az FTC ellen az NB I 7. fordulójában.

A lilák 3 pontjukkal a tabella utolsó helyén állnak, de ennél is fájdalmasabb lehet a szurkolóiknak, hogy csapatuknak esélye sem volt a Fradi ellen.

„Senki sem számított erre, nagyon nehéz magyarázattal szolgálni erre a rémálomszerű meccsre. Gyakorlatilag semmi sem sikerült, az ellenfelünknek meg minden kapura tartó lövéséből gól lett. A második találat után felhívtam a játékosok figyelmét arra, hogy nagyon könnyen kapjuk a gólokat, de hiába próbáltunk ki olyan formációt is, amit eddig még nem, csak egyre nehezebb lett a helyzetünk. Ha esetleg Junior Tallo valamelyik helyzete bemegy, akkor az segített volna a csapatnak.

De sorra jöttek a gólok, a semmiből tizenegyest is ítéltek ellenünk, így a szünetben csak annyit kértem a játékosoktól, hogy higgadjanak le, próbálják elkerülni, hogy további gólokat kapjunk, és kerüljük el a megsemmisítő vereséget. Ebben a pillanatban mást nem tehetünk, csak azt, hogy csendben maradunk, magunkba szállunk, és később elemezzük a vereség okait

idézte az NSO az újpest edző, Milos Kruscic meccs utáni nyilatkozatát.

A pocsék rajt és a 0-6 miatt adódott a kérdés, lemond-e a szerb edző, de ő azt felelte, nem adja fel, és úgy érzi, minden tőle telhetőt megtett.

„Továbbra is keményen fogok dolgozni az Újpestért, de most olyan problémákkal kell szembenéznem, amelyek a múlt idényben nem voltak” – mondta Kruscic.

Ha ő marad az edző, akkor a következő fordulóban a Vasas ellen kell majd felkészítenie a csapatát. Az anyalföldiek sem állnak valami veretesen, egy hellyel és két ponttal előzik meg az Újpestet.