Magyar foci

„Minden labdáért meg fogok küzdeni” – Újpesten lesz először légiós az olasz támadó

ujpestfc.hu
ujpestfc.hu

Giuseppe Borello Újpesten folytatja karrierjét. A 23 éves játékosnak a nyáron lejárt a szerződése előző klubjánál, a Crotonénél, így szabadon igazolhatóként érkezett. Ahogy bemutatkozásakor elmondta, alapvetően a szélen szeret játszani, az egy az egy elleni játékhelyzetek az erősségei.

Igyekszem majd a lehető legtöbb gólpasszal kiszolgálni a társakat, de természetesen a kapu előtt is meg fogok tenni mindent, hogy gólokat szerezzek. Minden labdáért meg fogok küzdeni és minden képességemmel a csapat javára akarok tenni

mondta Borello, aki most először lesz légiós, eddig csak hazájában futballozott.

Kapcsolódó
Csercseszov a Fradi BL-meccse után: Vannak dolgok, amiket nem szeretnék publikusan megosztani
Nem az volt a terv, hogy majd bekkelésre kényszerül a magyar bajnok a második félidőre. NUlláról folytatódik a párharc.

Az újpesti klubhonlap bemutatásában azt írják, hogy már fiatalon csatlakozott a Crotone utánpótlásbázishoz csatlakozott, a 2016/17-es szezonban pedig bemutatkozhatott a felnőtt csapatban a Serie A-ban az utolsó fordulóban (ez az egy olasz élvonalbeli meccse van), és ugyanebben az idényben az U18-as válogatottban is szerepet kapott. Ezután többször kölcsönadta korábbi klubja.

Tavaly a Serie B-ben 19 mérkőzésen lépett pályára melyeken egy góllal és két assziszttal segítette csapatát, kétszer pedig a kupában szerepelt, ott két gólpasszt jegyzett. Bár több poszton is kipróbálták a támadósorban, a legtöbbször a jobb szélső helyén számított rá a szakmai stáb.

Olvasói sztorik