Magyar foci bajnokok ligája

Csercseszov a Fradi BL-meccse után: Vannak dolgok, amiket nem szeretnék publikusan megosztani

MTI/TASR/Martin Baumann
MTI/TASR/Martin Baumann

1-1-es döntetlent játszott Azerbajdzsánban a Ferencváros a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában. A Fradi a 17. percben szerzett vezetést, amikor Franck Boli egy keresztlécről lepattanó labdát fejelt a kapuba, de még az első félidőben, egy szabadrúgás utáni kipattanó értékesítésével egyenlített a Qarabag. Bár a második félidőben már az azerieknél volt többet a labda, a meccs végén az FTC-nek voltak lehetőségei a győzelem megszerzésére.

Kapcsolódó
Jól kezdett, de izzadós második félidővel húzta ki döntetlennel BL-selejtezőjét a Fradi
Óriási melózott a Ferencváros a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőjében az azerbajdzsáni meccsén.

A meccset követő sajtótájékoztatón arról faggatták Sztanyiszlav Csercseszovot, hogy ez volt-e az eredeti terv is, hogy a második félidőben inkább a védekezésre koncentrál majd a csapata.

„Sokat nyomott a latba a telt ház és a tábor, valamint az idő is komoly befolyásoló tényező volt, de ez nem jelenti azt, hogy védekezni akartunk. A második félidőben is voltak komoly és nagyszerű helyzeteink.

A mutatott játék és a végeredmény két külön dolog. Vannak dolgok, amiket nem szeretnék publikusan megosztani. Mindent át fogunk beszélni a játékosokkal

magyarázta a fradi.hu cikke szerint az orosz szakember.

Megjegyezte, hogy mivel az eredmény 1-1 lett, így a visszavágót a nulláról kezdi a két csapat. A csapatának csak gratulálni tud, mert eddig öt európai kupameccset játszott le a nyáron, ebből hármat idegenben és jó eredményeket ért el. A Fradi majd rápihen a második meccsre, ugyanis a hétvégi, ZTE elleni bajnokiját elhalasztották.

A Qarabag elleni BL-visszavágót augusztus 9-én, kedden 20 órától rendezik a Groupama Arénában.

Olvasói sztorik