Magyar foci bajnokok ligája

Ilyen meccs után nem lehet elégedetlen a Fradi edzője

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

A gól nélküli első mérkőzés után a Ferencváros hazai pályán 5-1-re legyőzte a kazah Tobolt a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának szerdai visszavágóján, így simán továbbjutott.

Kapcsolódó
Kolozsvári edző a BL-kiesés után: Meg vagyok átkozva!
Dan Petrescu a pályafutása során még sohasem nyert tizenegyesekkel mérkőzést.

„Határozottan és agresszívan futballoztunk az elejétől kezdve, ahogy azt terveztük. Jó egyéni teljesítmények is kellettek ehhez a magabiztos sikerhez” – idézte az MTI Sztanyiszlav Csercseszovot, a Ferencváros vezetőedzőjét, aki szerint ilyen meccs után nincs oka elégedetlennek lenni bármivel is.

Az orosz szakember már a következő, Slovan elleni párharcról is beszélt.

„Először is ki kell elemeznünk a leendő ellenfél mérkőzéseit. Hallottam a két csapat közös múltjáról, viszont még nem láttam a pályán a két csapatot egyszerre élőben.

Remélem, hogy a múltban történtek nem befolyásolják majd negatívan a jelent

– idézte a szakembert a Fradi.hu portál.

Kapcsolódó

„A jobb csapat jutott tovább, valószínűleg az első kör legjobbja. Megpecsételte a sorsunkat az elrontott első húsz perc” – mondta Milan Milanovic, a kazahok vezetőedzője, akinek saját bevallása szerint Belgrád után Budapest a kedvenc városa.

A Ferencváros egy hét múlva, július 20-án, szerdán fogadja a Slovan Bratislavát a BL-selejtező második körének első összecsapásán.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik