Magyar foci

Meghiúsult az eladás, továbbra is Roderick Duchatelet az Újpest FC tulajdonosa

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Az Újpest FC bejelentette hivatalos honlapján, hogy hiába írtak alá adásvételi szándékról szóló szerződést, végül meghiúsult a klub eladása.

Kapcsolódó
Hatalmas változások Debrecenben: új tulajdonos és új edző érkezett
Egy örmény befektetői csoport látott fantáziát az NB I hetedik helyén záró klubban.

A lila-fehérek közleménye kiemeli, hogy a január 28-án aláírt szerződésben szigorú szabályokat fektettek le az eladással kapcsolatban. A megegyezés szerint június 30-ig kellett volna kifizetni egy meghatározott összeget, amelyre nem került sor. Ezzel a korábban kötött szerződés automatikusan érvényét veszíttette.

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk véglegesíteni a megállapodásunkat. Őszintén hittem, hogy ez a lehető legjobb, ami a klubbal történhet.

Köszönöm szépen Kokónak az egész folyamat során a nagyon korrekt hozzáállását, segítőkészségét és a rengeteg erőfeszítést, amit beletett, hogy az üzlet létrejöhessen”

– idézte a honlap Roderick Duchatelet, aki így továbbra is az Újpest FC tulajdonosa maradt.

A klub megszólaltatta Kovács Zoltánt is, aki elmondta, hogy a váratlan világgazdasági helyzet miatt nem jött össze a pénz és bár tudja, csalódottak a szurkolók, szeretné valahogy megvenni majd a szeretett klubját. Gondolatait ezzel zárta:

„Aki ismer, tudja: az Újpest nagyon fontos része az életemnek, ezért – ahogy a pályán sem adtam fel soha – nem adom fel. Továbbra is küzdeni fogok azért, hogy utat találjak a klub megvásárlásához, és megvalósíthassuk az Újpest múltjához méltó jövőbeli terveinket, új korszakot kezdhessünk együtt, a szurkolóinkkal.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik