Magyar foci

Urbán Flóriánt nevezték ki a BVSC vezetőedzőjének

BVSC
BVSC

A Budapesti Vasutas Sport Club szerdán bejelentette, hogy Urbán Flórián lesz a labdarúgócsapat vezetőedzője.

Az előző szezonban második helyen zárt a BVSC-Zugló az NB III Nyugati csoportjában, így nem jutott föl a másodosztályba. Az idény végén távozott Buzsáky Ákos vezetőedző, ezért kellett új szakember után néznie a zuglóiaknak.

Kapcsolódó
Urbán Flórián: Mondtam Orbánnak, Viktor, légy szíves, fussál jobban
Bazmegolós, szétfejelős nagyinterjú a legtökösebb újpestiek egyikével.

Urbán legutóbb az akkor még a Pest megyei I. osztályban szereplő Százhalombattai LK edzőjeként dolgozott, de korábban megfordult a REAC, a Felcsút, a Pápa, a Vasas, a Vecsés, a Sopron és a Dunakeszi kispadján is. A korábbi 40-szeres válogatott labdarúgónak az lesz a feladata, hogy NB II-be vezesse a zuglóiakat, árulta el a Csakfocinak Szatmáry Kristóf elnök.

Kisteleki István szakmai igazgató szerint Urbán az a típusú ember, aki a győzelemért, az egyesületért, a csapatért mindent megtesz. Az új vezetőedző ezt nyilatkozatával is megerősítette.

Az utóbbi időben kicsit eltávolodtam a labdarúgástól. Kisteleki István keresett meg, ami nagy megtiszteltetés volt számomra, és aztán rövid idő alatt eldöntöttem, hogy nekivágok ennek a kihívásnak. Követtem az utóbbi időben is az NB III-at, és BVSC-meccsen is voltam kint az előző szezonban. Szeretnénk elérni a klub által megfogalmazott célokat, és ezért mindent meg fogunk tenni

– mondta.

A portál szerint korábban felmerült Szanyó Károly, valamint a végül a III. Kerülethez szerződő Aczél Zoltán neve is, de végül Urbán Flórián mellett döntött a zuglói vezetőség.

Olvasói sztorik