Magyar foci

Védő leigazolását jelentette be a Fradi

fradi.hu
fradi.hu

23 éves, holland utánpótlás-válogatott védőt igazolt Mats Knoester személyében a magyar bajnok és kupagyőztes Ferencváros labdarúgó-csapata, amely mindezt a honlapján jelentette be. A játékos a Heracles Almelótól érkezik, a Transfermarkt szerint a nyáron lejár a szerződése.

A csapat osztályozós helyen zárt a holland bajnokságban, az oda-visszavágós párharcot pedig elbukta az Excelsiorral szemben.

Kapcsolódó
„Tiszta a lelkiismeretem” – a magyar válogatott focista úgy érzi, több játékidőt érdemelt volna
Varga Kevin csak elvétve lépett pályára a Young Boysban, pedig többet remélt ettől a kölcsönjátéktól.

A fradi.hu azt írja Knoesterről hogy 2005 nyarán azonban csatlakozott a korábbi BEK-győztes Feyenoord utánpótlásához, a rotterdami klubnál nőtt fel, 2014-ben tagja volt az U17-es bajnokságot megnyerő gárdának. Ezt követően 2015-ben került fel az U19-esek közé, két évvel később, 2017-ben pedig a felnőttekhez, de az első csapatban végül nem lépett pályára. 2019 telán igazolt a Heracleshez, amelynek színeiben 92 meccsen játszott, a mostani szezonban többször már csapatkapitány volt. U15-től az U20-ig mindegyik holland utánpótlás-válogatottban pályára lépett.

A Ferencváros ezzel vélhetően megtalálta Miha Blazic utódját. A 29 éves belső védő szerződése lejártával elhagyja a klubot.

Olvasói sztorik