Magyar foci sport

Rossz hír Újpesten: eltört az egyik új szerzemény arccsontja

Az Újpest FC bejelentette hivatalos honlapján, hogy eltört az észt hátvédjének, Märten Kuusknak az arccsontja.

Kapcsolódó
Az Újpest elszúrta a Debrecen szülinapi buliját
Zsinórban negyedik meccsüket nyerték meg a lila-fehérek

A lila-fehérek játékosa a Debrecen ellen 2-1-re megnyert bajnoki 69. percében fejelt össze Nikoliccsal, majd hosszas ápolás után hordágyon hagyta el a pályát. A szombati találkozó óta több vizsgálaton is részt vett, ahol kiderült, eltört az arccsontja. A klub honlapjának beszámolója szerint újabb vizsgálatok és egy műtét várhat még a védőre, de a legnagyobb gond újpesti szemszögből, hogy

Kuusk legalább hat hétig nem tud majd a csapat rendelkezésére állni.

A kiesés ellen menekülő lila-fehérek zsinórban négy bajnokit megnyerve kilábaltak a bajból, de a szűkös játékosállomány miatt egy alapember kiesése nagy érvágás lehet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Újpest FC (@ujpestfc) által megosztott bejegyzés

Kuusk télen igazolt Újpestre, azóta hét bajnokin és két kupameccsen játszott. Sérülésével legjobb esetben is az utolsó néhány fordulóra térhet vissza.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!