Magyar foci

Fiola Attila szurkolókkal üvöltözése nem várt reakciót váltott ki

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI

Egészen elképesztő mélységbe süllyedt a 2021/22-es OTP Bank Liga kezdetén még bajnokesélyesnek tartott MOL Fehérvár FC. A Vidi a tavaszi szezonban az eddigi összes meccsét elvesztette, vasárnap a Fraditól kapott ki 2-0-ra, és ez már az egymást követő hetedik bajnoki veresége, ami negatív klubrekord (ezt tetézi a Győr elleni kupavereség).

Kapcsolódó
Parádés gólt is lőtt és nyert a Fradi, sosem volt ilyen mélyen a Vidi
A szezon előtt még azt lehetett gondolni, hogy ez a rangadó majd a bajnoki cím szempontjából lehet fontos, ehhez képest a Ferencváros vezeti az NB I-et, a Fehérvár pedig a kiesés ellen küzd.

Az öltözőben uralkodó iszonyatos feszültségről a kapus, Kovács Dániel kapus mesélt a meccs után, ahol azonban történt más is: a játékosokat pocskondiázó, számonkérő, sörrel leöntő, megdobáló szurkolókkal Fiola Attila durván összeszólalkozott. A játékos vörös fejjel, nyakán kidagadó erekkel elkövetett kirohanásáról mutatjuk az m4sport videóját:

Megnéztük, hogyan fogadták a közösségi térben a szurkolók a válogatott védő performanszát, és némi meglepetésre azt tapasztaltuk,

többen védelmükbe vették, mondván, ebből is látszik, Fiola csúszik, mászik, a kevesek egyike, akit érdekel a csapat sorsa.

Íme egy kisebb csokor a publikálható hozzászólásokból:

„Az ország szégyene jelenleg a MOL. Fehérvár FC. Erre nincs mentség. Eredmény kell , nem duma”

„Várható volt, és jogos a szurkolók felháborodása,de hogy, pont a Fiolát pécézték ki egyesek… Tele a csapat lélektelen zsoldosokkal őket kéne picsán rugdosni.”

Ha korábban is így játszottak volna, nincs ennyi vereség az tuti. Fiola csúszott, mászott, ő amit lehetett megtett. Hol van Hodzic, Kis Kokóval mi van? Ugye Hourit elüldözték… Géresi?

„Megye 2-ben különb játékosok vannak, jobban hajtanak, mint ezek a piros-kékben játszó szánalmas lottyadt tökű, túlfizetett senkik.”

„És még mindig nem szégyenlik magukat a játékosok, van pofátok felvenni a fizetést????”

Olvasói sztorik