M4 Sport
Magyar foci

„Sírtunk, veszekedtünk, majdnem volt verekedés” – teljesen tanácstalanok a Vidi-játékosok

Egymást követő hetedik mérkőzését veszítette el a Fehérvár az NB I-ben,

ilyenre korábban sosem volt még példa a klub történetében.

Hogy mennyire padlón van a Vidi, arra jó példa volt a Ferencváros ellen 2-0-ra elveszített meccs után a szurkolókkal összeszólalkozó Fiola Attiláról készült felvétel. De a kapus, Kovács Dániel nyilatkozata is sokatmondó volt.

Kapcsolódó
Parádés gólt is lőtt és nyert a Fradi, sosem volt ilyen mélyen a Vidi
A szezon előtt még azt lehetett gondolni, hogy ez a rangadó majd a bajnoki cím szempontjából lehet fontos, ehhez képest a Ferencváros vezeti az NB I-et, a Fehérvár pedig a kiesés ellen küzd.

Kovács arról beszélt az M4-nek, hogy a döntetlen a Fehérvár jelenlegi helyzetében a Ferencváros siker lett volna a csapat számára, de megint megkapta a „forduló gólját”, utalva erre a duplázó Ryan Mmaee első találatára, amikor gyönyörű mozdulattal tekert a hosszú felső sarokba. A kapus úgy érzi, felesleges a taktikáról beszélni, sokaknál hozzáállásbeli problémák vannak. Mikor rákérdeztek, hogy egy-két játékosnál van-e ez, akkor Kovács szokatlan kirohanásba kezdett:

Nem néhány játékos nem érzi át a helyzetet, hanem annál több. Beszéltünk már, mindent kipróbáltunk. Sírtunk az öltözőben, volt veszekedés, közel verekedés és voltak büntetések. Akik igazán akarják pedig már el vannak fáradva mentálisan

mondta Kovács, aki szerint nem a vezetőedzővel, a Szabics Imre helyére kinevezett Michael Borisszal van a gond, mert ő megörökölte ezt a helyzetet, és őt korrekt edzőnek tartja. A némettel eddig egyébként minden meccsét elveszítette a csapat, közte a másodosztályú Győr elleni kupamérkőzést is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!