Magyar foci

Két új játékossal tárgyal a Fradi futballcsapata

Máthé Zoltán / MTI
Máthé Zoltán / MTI
Sztanyiszlav Csercseszov szerint nem ideális az FTC futballistáinak jelenlegi állapota, de bízik játékosaiban, írta az MTI.

Erről a bajnoki címvédő Ferencváros orosz vezetőedzője a moszkvai Szport Ekszpressznek beszélt az után, hogy irányításával a zöld-fehér együttes három NB I-es meccséből egyet megnyert, kettőt elveszített, s visszacsúszott a második helyre a tabellán.

Kapcsolódó
„Csaltuk a focit” – őszintén értékelt a győzelem után az NB II-es edző
Feczkó Tamás nem szépítette a történteket, de arra büszke, hogy bár csúsztak-másztak, nyertek.

Csercseszov, aki korábban az orosz válogatott szövetségi kapitánya volt, s december 20-án nevezték ki a Ferencváros élére, elárulta, hogy új emberek is érkezhetnek az Üllői útra. Klubja jelenleg két játékossal tárgyal, de neveket nem említett.

Az elvünk egyszerű: ha lehetőség nyílik a csapat megerősítésére, akkor nem utasítjuk el szerződtetésüket. De bízunk bennük, és együtt dolgozunk azokkal, akik rendelkezésünkre állnak

– mondta a sportlapnak.

„Természetesen egyik edző sem akar megválni legjobb játékosaitól – folytatta az interjút -, de az első ilyen már megvan: a támadó középpályás, Myrto Uzuni a spanyol bajnokságba, Granadába távozott. Egyrészt büszkék vagyunk rá, hogy ekkora a kereslet a ferencvárosi srácok iránt, másrészt azonban elvesztettünk egy kulcsfigurát, akit most pótolni kell.”

Csercseszov hozzáfűzte, hogy nem ideális a csapat játékosainak jelenlegi állapota.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden rendben, eddig még nem fordult elő, hogy a teljes csapat összeállt volna.

A lényeg, hogy senki ne legyen beteg. A srácok dolgoznak, s most az a feladat, hogy megtaláljunk bizonyos kombinációkat, és harcképes csapattá váljunk” – tette hozzá a szakember.

Olvasói sztorik