Magyar foci

A Paks idegenben verte bucira a Fradit

Súlyos, 3-0-s vereséget szenvedett a Ferencváros hazai pályán a Pakstól a labdarúgó NB I 19. fordulójában.

Kapcsolódó
Megállíthatatlanul száguld, már az élen áll a Puskás Akadémia
Tavasszal a harmadik meccsét nyerte meg egy góllal.

A vendégek már az 5. percben vezetést szereztek Ádám hatalmas távoli góljával (0-1).

Tíz perccel később a Fradinak nem volt szerencséje Zubkov kapufájánál, a 32. percben azonban jött az újabb találat, ezúttal Szabó Bálint bolondította meg a védőket, és lőtt 14 méterről a jobb sarokba (0-2).

A félidő hajrájában még Ádám és Szabó is duplázhatott volna, kellett a pihenő a hazaiaknak.

A második játékrészt lendületesen kezdte a Fradi, olyan nyomást helyezett az ellenfélre, hogy az ki sem tudott jönni a kapuja elől. Marin veszélyes fejese után Ryan Mmaee szerezhetett volna gólt, de fejesét Medgyes ballal a gólvonalról vágta a mezőnybe.

Aztán a 63. percben újra Ryan Mmaee került helyzetbe, de ziccerben a lécre emelt.

A 72. percben minden eldőlt, az öt perccel korábban csereként beállt egykori Fradi-játékos, Haraszti 23 méteres szabadrúgásból talált be (0-3).

A Ferencváros legutóbb 2013. november 10-én kapott ki pályaválasztóként 3-0-ra – igaz, akkor a Puskás-stadionban – a Haladástól.

NB I, 19. forduló

Ferencvárosi TC – Paksi FC 0-3 (0-2)
Groupama Aréna, 6805 néző
v.: Andó-Szabó
Ferencváros: Dibusz – Botka, S. Mmaee, Kovacevic, Cabraja (R. Mmaee, a szünetben) – Laidouni, Loncar – Zubkov (Gavric, 63.), Marin (Besic, 75.), Mak (Szánthó, 57.) – Bassey (Boli, 63.)
Paks: Rácz – Tamás O., Szélpál, Lenzsér – Osváth, Kesztyűs (Vas, 72.), Windecker, Szabó B. (Böde, 83.), Medgyes (Balogh B., 72.) – Nagy R. (Sajbán, a szünetben), Ádám (Haraszti, 67.)
gól: Ádám (6.), Szabó B. (32.), Haraszti (72.)
sárga lap: Cabraja (6.), Laidouni (54.), Besic (82.), Loncar (91.), Gavric (93.), illetve Lenzsér (24.), Ádám (38.), Osváth (59.), Balogh B. (81.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik