Szigetváry Zsolt / MTI
Magyar foci sport

Mélységesen elítéli a Fehérvár a szurkolók erőszakos cselekedetét

Idegenben, a Fehérvár vendégeként győzött 2-1-re a Debrecen labdarúgócsapata az NB I szombati mérkőzésén, azonban az MLSZ fegyelmi bizottságának is lesz dolga a meccset megelőző szurkolói csetepaté miatt.

Kapcsolódó
Sokk Fehérváron, 87. perces góllal nyert a Loki
Kimaradtak a helyzetek, a Debrecen elvitte a három pontot.

Az összecsapást megelőzően a két szurkolótábor között ugyanis verekedés tört ki a lelátón, amit a biztonsági emberek nem tudtak kezelni, így a rendőröknek kellett közbelépniük.

A Fehérvár szombat este közleményben határolódott el a történtektől.

„Megdöbbentő és elfogadhatatlan az a helyzet, amit a hazai- és vendégszurkolók egyes csoportjai idéztek elő a mérkőzés kezdetét megelőzően. Elhatárolódunk a történtektől, és mélységesen elítéljük az abban részt vevők erőszakos cselekedetét.

A két szurkolótábor viselkedése szembement minden olyan értékkel, amelyet a klubunk képvisel. Ahogyan eddig, úgy a jövőben is arra törekszünk majd, hogy a mérkőzés iránt érdeklődő békés többség kulturált körülmények között tudjon szurkolni kedvenc csapatának, akár a riadalmat keltő személyek kizárásának árán is.

Mindent el fogunk követni azért, hogy ilyen események ne fordulhassanak elő a jövőben stadionunkban

– olvasható.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!