Magyar foci

„Csaltuk a focit” – őszintén értékelt a győzelem után az NB II-es edző

M4
M4

Nem épp a legszurkolóbarátabb időpontban, hétfőn este 20 órától rendezték a Szombathely-Nyíregyháza bajnokit az NB II-ben, amelyen a vendégek annak ellenére nyerni tudtak 2-1-re, hogy már alig több mint fél perc után gólt kaptak, illetve miután fordítottak, a Haladás büntetőt lőhetett, de Tóth Milán nem találta el a kaput. Az október közepén kinevezett Feczkó Tamással ez a mostani volt az első idegenbeli győzelme a Szparinak.

Kapcsolódó
Szupermodell nyerte meg a női síakrobaták versenyét
A 18 éves Ku Aj-ling győzött az olimpián most debütáló viadalon.

„Nagyon amatőr módon kezdtük a mérkőzést, hiszen mi kezdtünk és már a 38. másodpercben gólt szerzett az ellenfél. De profin reagáltunk rá, az első félidőben a két gól mellett volt két ziccerünk. Nagyon jól nézett ki az első félidő.

A másodikban, meg kell mondjam őszintén, csaltuk a focit.

A védekezést is gyakorolni kell néha” – mondta Feczkó Tamás az M4-nek, aki arra azért büszke, hogy bár nem játszottak jól, csúsztak-másztak a szünet után, márpedig erre az alázatra is szükségük van a győzelmekhez.

A Haladásnak nagyon nem jött jókor ez a vereség, minden riválisa nyert, az előtte álló DVTK, Vasas és Kecskemét, valamint a közvetlenül mögötte álló Szeged is. A Nyíregyháza kihasználva a Siófok botlását feljött a hatodik helyre, de 12 pontra van a feljutó pozícióktól.

Olvasói sztorik