dynamocb.cz
Magyar foci sport

Csatár lehet Csercseszov első igazolása a Fradinál

A cseh isport.cz  beszámolója szerint Fortune Bassey lehet a Ferencváros első téli igazolása.

A 23 éves támadó 22 tétmérkőzésen 10 gólig és egy gólpasszig jutott a Ceské Budejovice csapatában, ráadásul a nigériai csatárt már Szerhij Rebrov idején is rebesgették, hogy a Fradiba igazolhat. A hírrel kapcsolatban a Nemzeti Sport kiszúrta, hogy Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző a Szport-Ekszpressznek adottinterjúban is támadó érkezéséről beszélt.

Amennyiben a játékos átesett pénteken az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, hétfőn be is jelentheti érkezését az NB I címvédője.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!