Vasvári Tamás/MTI
Magyar foci sport

A Ferencváros visszahívta kölcsönjátékosát

Visszatér a Ferencváros labdarúgócsapatába Roko Baturina.

Kapcsolódó
Sztanyiszlav Csercseszov: Demokratikus diktátor vagyok
A Fradi edzője a kemény munkában hisz, de bosszantja, amiért angolul kell tanulnia.

A hírt a Lech Poznan tette közzé hivatalos honlapján, amelyben a horvát támadó kölcsönben szerepelt az őszi szezonban, de nem tudta beverekedni magát az első csapatba. A mostani idényben hat meccsen játszott a tartalékok között és háromszor jutott szóhoz a Lengyel Kupában.

Roko Baturina januárban a Ferencvárosi TC-vel edzett és a tavaszi első fordulóra sem lesz már velünk. A magyarok úgy döntöttek, lerövidítik a kölcsönszerződés időtartamát, a formalitásokkal is végeztünk

– olvasható a lengyel klub hétfői beszámolójában.

Baturina összesen 26 tétmérkőzésen játszott a Fradiban, ezeken tíz gólt lőtt és két gólpasszt adott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!