Máthé Zoltán/MTI
Nemzetközi foci sport

Kubatov Gábor: 144 millió forintot keresett a Fradi minden NB I-es csapatnak!

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy mennyi pénzt keresett az NB I-es riválisainak. Bejegyzése szerint a 2020-2021-es szezonban Bajnokok Ligája-csoportkörbe jutó FTC-nek köszönhetően az MLSZ majdnem 4.5 millió eurót kapott az európai szövetségtől (UEFA).

Ebből jut – a Ferencváros kivételével – a többi 11 élvonalbeli klubnak egyenlő arányban csapatonként 403.843 euró, azaz mai árfolyamon 144.171.951 forint.

– írja Kubatov Gábor.

A Ferencváros a BL-csoportkörben a Barcelonával, a Juventusszal és a Dinamo Kijevvel szerepelt egy csoportban, egyetlen pontját az ukrán együttes ellen szerezte.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!