Alexander DemianchukTASS via Getty Images
Magyar foci sport

A Chelsea-t is megjárta az MTK legújabb igazolása

Az MTK labdarúgócsapata bejelentette, hogy szerződtette Szlobodan Rajkovicsot.

A 32 éves középhátvéd az OFK Beogradban kezdte pályafutását, ahonnan nagy reményekkel szerződött a Chelsea-be ötmillió euróért. Ez a váltás azonban nem vált be, de a PSV Eindhovennel és a Twentével is bajnoki címet ünnepelhetett. Karrierje alatt a Hamburgban, a Palermóban és a Lokomotiv Moszkvában is megfordult, a magyar bajnokságba viszont már a Topolyától érkezett.

Az MTK-nak Rajkovics a hatodik téli igazolása Andrej Kadlec, Futács Márkó, Szakály Dénes, Sztefan Szpirovszki és Branislav Sluka után

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!